Motto

" Actiunea comporta multe riscuri si costuri, dar cu toate acestea, o prefer inactivitatii si confortului aparent al acesteia "

Mircea Mitrea
administrator

BDM Tamplarie

BDM Tamplarie este principalul jucator din nordul tarii pe piata produselor de tamplarie pvc si aluminiu, a peretilor cortina si a placarilor cu material compozit.

Actualmente e prezenta in 18 judete, prin showroomuri proprii si dealeri, avand o cifra de afaceri de 10 milioane Euro. Are in dotare 2 linii de productie, complet automate, cu o capacitate lunara de productie de 14.000 metri patrati numai pentru partea de PVC.

Liniile ultraperformante URBAN, de ultima generatie, managementul calitatii, personalul calificat si colaborarea cu cei mai buni furnizori - Trocal, Sangobain, Roto, Alumil, Shucko - se numara printre principalele elemente care au generat succesul pe piata interna, dar si pe piata externa, BDM Tamplarie exportand in prezent ferestre si usi pvc si aluminiu in Germania si Franta.

Portofoliu de brand-uri

In urma dezvoltarii activitatii, in prezent BDM Tamplarie are in portofoliu 2 branduri de produs destinate pietei romanesti: HELIOS - pentru tamplaria pvc si WANDGLAS - pentru sistemele de aluminiu (pereti cortina, tamplarie aluminiu, placari cu material compozit), pozitionate complementar pe piata.

HELIOS. Este brandul BDM dezvoltat pentru piata ferestrelor si usilor din pvc.

Helios a ales „Cele mai rentabile ferestre si usi termoizolante” ca fiind fraza care sa ii defineasca viziunea, sa ii rezume valorile si sa o pozitioneze pe piata.

Tot ceea ce face Helios este indreptat inspre a fi rentabil. De la departamentul managerial, trecand prin departamentul de proiectare si productie si ajungand la cel de montaj, cu totii isi ghideaza activitatea si isi concentreaza eforturile spre a oferi un produs rentabil si a fi rentabili.

Pentru Helios, rentabil inseamna in primul rand eficient, econom, performant. Iar cand reusesti sa creezi un produs care sa fie performant, eficient si econom, inseamna ca ai reusit sa creezi pentru client un produs rentabil.

Viziteaza siteul Helios

WANDGLAS. Este brandul BDM pentru produsele de tamplarie din aluminiu, pereti cortina, placari fatade cu material compozit.

Valorile Wandglas sunt:

  • • calitatea (conformitate tehnologica)
  • • profesionalismul
  • • promptitudinea la solicitari
  • • flexibilitatea de a se plia pe cerintele beneficiarului si de a gasi
    solutii care sa satisfaca exigentele impuse de proiectare
  • • disponibilitatea pentru orice locatie din tara

Wandglas este un brand astfel construit incat sa inspire forta, sa transmita potentialului client faptul ca este capabil sa ofere solutiile optime la problemele sale; solutii punctuale pentru situatii punctuale, care sa armonizeze necesitatile estetice cu cele tehnice.

Avand in spate puternicul grup de business care l-a lansat, brandul poate fi rezumat printr-o expresie adaptata posibilitatilor sale: „nimic din ce e posibil nu mi-e strain”.

Viziteaza siteul Wandglas

Contact

Puteti contacta BDM Tamplarie folosind datele de mai jos.

Sediul central:

Baia Mare, Str. Mărgeanului nr.9

Tel./Fax. 0262 250 406, 7, 8

Email: helios@bdm.ro

Filiala Germania:

Helene-Mayer-Ring 10

80809 München